Wie wat waar

Lillehammer, Noorwegen, 2007. De bakermat van MBBL.

Lillehammer, Noorwegen, 2007. De bakermat van MBBL.

MBBL is in 2007 opgericht door Marijn van Broekhoven en Bas Leijder Havenstroom, die elkaar leerden kennen in Noorwegen tijdens een video production course.
Hun ondernemersdrift, technische kennis en ervaring met film resulteerden in de oprichting van MBBL (webdevelopment) en
Het Filmbureau (videoproducties). Samen met drie programmeurs (Erol, Graham en Erik) en twee designers (Jamie en Tim) worden alle wensen, zowel gecompliceerd als simpel, altijd in korte tijd gerealiseerd. Marijn richt zich vooral op marketing en Het Filmbureau. Bas ontwerpt, programmeert en zorgt ervoor dat alle projecten in goede banen geleid worden. De koffie zal dus vooral met hem gedronken worden.

Werkwijze

Ons kantoor in Amsterdam-West

Ons kantoor in Amsterdam-West

Wij vinden het belangrijk dat iedereen precies weet waar ze aan toe is en we zorgen er dan ook voor dat we de taal van de klant spreken. In menselijke taal worden wensen uitgewerkt in het offertetraject. De vertaling van de helder geformuleerde wensen naar moeilijke programmeertaal is voor onze rekening. Afhankelijk van de opdracht gaan eerst de designers aan de slag, waarna hun resultaat direct naar de klant wordt gecommuniceerd. Na terugkoppeling en fine-tuning gaan vervolgens de programmeurs aan de slag om het project aan de achterkant te realiseren. Na uiteindelijke oplevering wordt er, als vanzelfsprekend, geëvalueerd en is er ruimte voor eventuele aanpassingen.

Informeren naar mogelijkheden of kennismaken?